Monday, March 2, 2009

sedey :(

Salam Perpaduan Warga PRIMU

erm... sepeninggalan saya, blog pun sunyi gak.. lembab jer..
xde sapa nak kasi comment atau maen2 kt blog PRIMU nie..
sedih :(

laen kali...jgn wat lagi tau..
kalu korang semua xmeriahkan blog nie, 
sapa lagi?

....huhuuuuuuhhuuhuuuhuuu...

6 comments:

ferderick said...

salam sejahtera

blog primu kita bukan sunyi. hal ini juga bukan disebabkan kapasiti warga primu yg melawatinya berkurangan. kita boleh lihat bahawa unimas mempunyai masalah utama iaitu masalah internet. saya yakin, blog primu ini akan meriah jika masalah internet dapat diperbaiki secepat dan sepantas yang mungkin

Syira said...

Ya betul tu.. lagi satu pengomen setia primu juga terbermasalah sebab laptop kesayanganya terjahanam (breakdownla..ni bhs kedah)

Oleh itu.. agak slow skit la..

Day-B said...

btol tu...pengomen blog ni juga susah nak online skrang...heheh...
dun wori, primu tetap di hati ku...
wakakakaka...
kalau org lain tak nak join, kita je la join...hehehe...
or kita buat kempen utk blog primu...ahaks!

Mer said...

hmm... satu idea yang bernas... buat sure heboh primu dlm unimas pun okay gak

DiELa said...
This comment has been removed by the author.
DiELa said...

setuju dgn cadangan melin...
hehehe...