Saturday, March 28, 2009


field trip to damai beach, santubong

kelab primu telah menganjurkan program field trip ke damai beach, santubong pada 29 March 2009.
ahli yangtelah memberi nama dikehendaki berkumpul di HEPA pada pukul 7-7.30 pagi.. sesiapa yang lambat akan ditinggalkan.
sila berpakaian sukan dan bawa bersama makanan.
tema untuk program ini ialah untuk bersantai.. sekian..

ThanX...
s/u

5 comments:

hafizTESL said...

Tahniah kpd semua yang terlibat!!
korang mmg sempoi.
Tak sabar nk tgk picture yang kita ambil sepanjang di Kem Permai!!

DiELa said...

betul3...
mmg bez sgt...
walau pn ujan kn...

msanonymous said...

yup2.. sgt2 enjoy.. rasa close sgt ngan semua orang.. dpt rasa mknn yg best2.. dpt maen hujan.. n ya.. cant wait 2 see all da pic..

e.jazz said...

yeeeeeee.best sgt2.kta dpt main hjn, main mcm bdk2, n mkn sma2...
ln kli bt lg ye. kat santubong resort ke...n kta nk luahkn isi hti yg sdh.coz esk last kta jmpa sem ni. sem dpt byk abg2 n kak2 kta yg dh tmat pgjn..

Day-B said...

aku nak tengok gambar....x sabar! hukhukhuk! lain kali kita buat reunion primu k? heheehhe