Sunday, March 8, 2009

"Mana Mau Pergi??!"

Salam Warga PRIMU,

Sepertimana yang telah dijanjikan, Saudara President akan wat satu Retrip PRIMU
(nak bersantai2 sesambil maen2). 
Sila berikan cadangan tempat.

Tarikh yang dicadangkan
29 March 2009 (ahad)

Bayaran
mcm free jer

Konsep
"SanTai sambil berkelah"

makanan & minuman
kita wat sendiri... collect dan bwk makan ramai2..

crdt/senggang
3

"any suggestion?
opinion?"

25 comments:

PRIMU Officers said...

syamencadangkan kita gi damai, santubung. kt ada lautan,air terjun (so-called), rimba...
damainyerrrrrrr....

Mel said...

Area sentubong kat banyak are cantik...tapi damai also great...looking forward this day

Syira said...

Jom Pi Mukah..!!!! yeahaaa.....!!!!

Laila said...

memandangkan saya ni tidaklah searif mana utk tmpt2 kt sini..
so..
i dun care..
yg pnting kite njoy n happy..
yeahh..

aleng said...

addition..
teringin nk g damai..
gaye cm best..
huhuhu..

msanonymous said...

yup2.. vote 4 damai.. bley mandi2.. bley maen galah panjang.. bley bwk bola nanti.. maen polo air kerr..

Mr JaY said...

pergi je sarikin..
bley shopping..
panas woo..

taman buaye ke..ranchan ke..Umah prof fadzil ke..
hahaha..
jangan marah ek abang hafiz

DiELa said...

nk g damai....
klu g tempat yg ada air tejun pn okey gak...
mane2 je la...
yg pntng bez....

Day-B said...

wah! aku nak g damai nie...nak bersantai kan sana...bila nak pg ek?

Day-B said...

syira, jauh sangat la mukah tu...phl tak pg miri trus je? keke...

Syira said...

Muhuahuahua.... saje nak kembangkan punggung korang dok dalam bas lama2.. weh best lamukah.. BTW.. best gak lepak Damai tu.. aku pun eager nk pi sana..!!

Mel said...

How about Baan Gong Waterfall...saya pernah pergi sana...before nak pegi ker waterfall tu...kita kena lalu hutan dulu...sangat2 mencabar lagi2 lepas hujan coz ada cerun and tebing and 3 or 4 anak sungai kita kena rentas... tapi bila dah sampai sana puas hati...tempat tu agak terbiar...tapi cantiklah...Waterfall tu kat Kg Sikog...cuba surf internet cari pasal waterfall ni

Mel said...

cuba buka link ni...laman web ni ada tunjuk beberapa pic d Baan Gong Waterfall

http://www.ibanorum.netfirms.com/baan.htm

Mer said...

saya setuju dengan bersantai di santubong. sbb santubong tempat paling best di sarawak. neway, dapat pergi kampung budaya ker?

darkSTAR_11 said...

aktif korang ni... bgs2... bangga dpt junior mcm korg2...

Naim Zaman said...

G damai pun ok. Bleh main layang2. aku ngan ustaz teringin sangat nak main layang2. :-)

darkSTAR_11 said...

aku pun sama naim!!! nak bawak pet aku skali....

DiELa said...

pe kata kita g matang...
c2 pn cntk gak...

Mel said...

haha...saya rsaa damailah menang ni...coz semua nak gi damai...hahaha...a'ah teringin jugak gi damai...

Mr JaY said...

hahaha.. kite pegi jela DAMAI

Bley jugak aq layan blues termenung tengok laut..
bile lagi nak termenung..
asek ase termenung dlm bilk tengok tasik pon bosan jugak..

Oh oh laut..laut...
laut...

da lame x menjerit kat laut..
kalo menjerit kat bilik, forsure la kena makan kaki ngan member

l y n n b a b y a n a said...

...aper kate kiter gie jeww jalan2 cari pasal...
...hahahaha...
...gie tmpt air terjun@tmn rekreasi la...
...laut ngan pantai x mo...

khad said...

cadangan g tasek unimas!!!keke..
xda la..saya sokong g damai!!
damai yang menang nih..

MerMer said...

mengukuhkan lagi pilihan... sa mo p damai... te mo p matang, te mo p tmpt len.. damai best...

Day-B said...

jd ka retrip primu nie? aku dah tak sabar mok picnic tok...mok jd kanak² riang...
primu, kita g damai k? hehehehe

ira hazirah said...

damai..k tu je.