Monday, March 2, 2009

JOM Futsal!!!

Ola!!!

Kembali lagi dengan Modul Luar!!
Kali nie, "JOM Futsal!!!"

Mesyuarat MT malam ini akan putuskan kaedah permainan ini..
Semestinya, modul ini tidak seperti yang anda bayangkan.

Butiran "JOM Futsal!!!" adalah seperti berikut:

Tarikh : 4th Mac 2009 (Rabu)
Tempat: Golden Hawk (tmpt main futsal tuu..)
Tempat berkumpul : Bus Stand a.k.a bus stop CEMPAKA
Masa berkumpul: 3.30 ptg (jgn lewat, bus tak tunggu anda)
pakaian: sukan!!!
bayaran: RM 1 shj
dijangka abez jam 6ptg


kelolaan : Saudara Naim
Kredit : 2 crdt jam

16 comments:

PRIMU Officers said...

tolong wat kempen drp mulut ke mulut untuk ajak dk2 primu datang perjumpaan kali ni..
kepada ahli primu yang bersikap "chipmore", datang la untuk kesenangan jam kredit senggang anda.

jgn diratapi dengan tangisan di akhir semester nanti menangih kredit....

Mer said...

Futsal ini main di luar ka? Erm... bas tak dapat amek p sakura ker?

fezaldocter said...

Jangan lupa bawa peti pertolongan cemas! mana tahu presiden perlukannya... (rasanya kat golden hawk ade kut... tak tau la...)

hafizTESL said...

semua org berkumpul kat cempaka bus stand jam 3.30 ptg.. erm... dk2 sakura, alamda, b.ry dan taz bley la berjalan kaki ke bus stand cempaka.. kira wat warm-up before main la....

"maju lah sukan untuk kesihatan"

DiELa said...

awal nyer kita g...
kita blik dlm pkul bape abg???

darkSTAR_11 said...

hahahaha... btol 2 abg roz... t hafizan injured lak kan... hahahahaa

msanonymous said...

rasa2 kita blk kul brape ek???

Mer said...

kalu pakai kenderaan sendiri bole ker?

Syira said...

Abg hAfiz nak injured..???? huhu.. Dengan penuh keberanian.... Saya Nur Syahirah.. mencabar Mr Prsident untuk mencemar duli sebagai salah sorang pemain futsat petang nih... hihihi.. Ada berani????

p/s: sekadar gurauan.. tapi buat betol2 pun best gak.. bila lagi???
Apa tunggu lagi??

DiELa said...

setuju dgn cadangan syira...
yg wat sem lepas pn abg hafiz xmen gak kn????

msanonymous said...

sokong2.. we want mr president turun padang tis evening...

Day-B said...

ala...jauh la nak warm up g cempaka tu...suroh la bus tunggu kat bunga raya...ehhehe ^_^

Day-B said...

kalau mr president tak turun padang, kita mogok k? ahaks!
just kidding...

Mer said...

tumpang tanya! g mana org yg tia to men futsal cam saya? jadi penonton dibenarkan ka?

Mer said...

erm...anyway... lewatnya abes jam 6. sbb esok ada midterm... erm, fikiran saya saja ni... no offense

darkSTAR_11 said...

hafiz x turun futsal!!!! xbleh jadi!!!