Monday, March 30, 2009

Perjumpaan Terakhir sesi 2008/2009 & Buku Senggang

Salam Keluarga PRIMU

Dimaklumkan bahawa 1 April 2009 (Rabu),
jam 8.15 mlm, DK, CTF2,
merupakan perjumpaan PRIMU yang TERAKHIR
bagi sesi pengajian 2008/2009.

Sehubungan itu, semua ahli PRIMU (senggang dan bukan senggang)
diminta hadir dan menyerahkan buku senggang
pada perjumpaan ini untuk ditanda tangani dan
disahkan jumlah jam kredit/ penglibatan.

Mana-mana ahli yang gagal hadir, tidak akan dipertimbangkang.


Sesi pemilihan/ pengenalan kepada barisan pemimpin (peralihan)
bagi sesi 2009/2010 akan diadakan di majlis yang sama.
Penasihat baru Kelab PRIMU juga akan diperkenalkan pada majlis ini .

Datang...Jangan Tak Datang!!!...

-mrPresident-

5 comments:

Day-B said...

sedih nyer...

hafizTESL said...

lepas ni, turn korang plak yang akan URUSkan kesenambungan kelab PRIMU.. abg hafiz da xde... lain2 pun da nak bersara ( i guess so..)..
harap sgt PRIMU akan terus gemilang!!

e.jazz said...

cedh nye..cape plk yg akn btkn wjh primu trs gmlg??????????

l y n n b a b y a n a said...

...actlly dh 2 times tahan air mata...
...sedih kn kalo kiter berpisah nnt...
...tp whatever kite stand atas one name PRIMU...
...abg hafizan,next time jgn nangis...
...ingat senang baby nk tahan air mata?...
...hehehehe...

Day-B said...

lepas tengok video primu mlm td tu, hati aku tersentuh sangat...
tak sangka pulak aku rasa bond aku dgn primu sangat kuat mcm tu kan? hmm...
syabas kpd org yg buat video tu...
thanks PRIMU...=)
i appreciate smua benda yg kita buat together²...
w/pun it's just a short period of time, but i've gained lots of experience as well as memories with u guys...
kita ketawa dan sedih bersama...^_^
w/pun kadang² knak marah/tegur, kitaorg tak mbik ati sgt...
nway, kpd smua MT & EXCO PRIMU yg akan 'bersara' tak lmk lg, ingat² la kitaorg yg masih tinggal dlm PRIMU k?
kitaorg janji akan berusaha tingkatkan PRIMU....=)
gud luck 2 all of u guys!
arap² dpt jumpa korg lg in d future...