Tuesday, February 24, 2009

Selamat Maju Jaya Kumpulan Fasi 2

Salam Sejahtera buat semua KELUARGA PRIMU

Minggu ini, modul "One in A Million & Modul Kepimpinan" akan dikendalikan oleh
Kumpulan FASI 2. Selamat Maju Jaya!!

Ingat!!!
utk pastikan modul ini Cemerlang,
FASI itu sendiri perlu terlebih dahulu
CEMERLANG

-hafiz-

15 comments:

Syira said...

Selamat maju jaya... Jadikan kesilapan Bacth 1 sebagai satu panduan untuk jadi lebih baik...

Pesanan khidmat masyarakat..: Hormatilah orang lain sekiranya anda mahu diri anda dihormati...

Majulah PRIMU untuk UNIMAS..!
Berkhidmat untuk negara..!

Mel said...

Tahniah Faci group two....u guys did a very well done job...i like it...

khad said...

yup...congratz guys...well done and good job!! Amar, ko blh jd pengacara la..huhu

Syira said...

Amar?? Ha'aa.. ade talent..!

darkSTAR_11 said...

congrate 2 all of u (2nd fesi)

t ada postmtm!!! ok!!!

mohd jamal said...

amar, kasut budak bilik aq yang ko pinjam semalam dah pulanmg belom?
hahahaha..

aq maleh nak puji lebey 2x, tapi ape pon, ko tetap best la..

ingat lagu semalam..(iye bang..)..
2 lagu inspirasi ek?
aq pon nak suruh abang technician pasang lagi la minggu depan

DiELa said...

hehehe...
go0d job...
mmg bez sgt smlm...
=)

nAnA said...

smlm best gle!!!
malam paling best dlm PRIMU!!!
sbagai slh sorg fasi 2,
sy bebangga dgn sokongan n smgt family PRIMU y dtg smlm..

byk prubahan yg bleh nmpk..
rmai y dh bleh bckp.

tahniah kepada sume y dtg mlm smlm..

-proud 2 b PRIMU`s family-

Day-B said...

yeye...congrats guys! kalau ammar bole jd pengacara, aku jg tetamu jemputan la k? ahaks!

kidding!

Wani! letak la gambar tu cepat2...hehehe

Day-B said...

aku pun rasa semalam best sangat...
jarang tengok aku pakei smart cam tu...w/pun pada asalnya aku pakei slipar jepun je...ahaks!
microfon pun nak jatuh masa aku nak cakap...aura tu...keke...

sotz!

Syira said...

Debt, ko basa best bukannye ape.. tapi ko rase best sebab aku state ko baru balikdari Holland..!! haha

lenn said...

good job to all!
PRIMU....BE THE BEST AMONG THE REST..to strive the very best!!!

darkSTAR_11 said...

fesi sesi 2 sila dtg meetng isnin dpn... khdiran wajib.. postmtrm akan dijalankan... sila sampaikan pesanan kat mereka...

l y n n b a b y a n a said...

...hahaha...
...thanx wat sume fmly PRIMU yg bg sokongan kat kitowg fasi 2...
...hahahaha...
...sume dh pndai gune ayat GOOD JOB...
...huhuhu...
...cedok ayat kmk ngan nobita...
...xper2,meaning dier kmk ngan nobita jak tau...
...hehehehe...

l y n n b a b y a n a said...

...bek lh abg boy...
...baby akan dtg demi kuarga PRIMU TERCHENTA...
...ahakz,ahakz,dan ahakz...