Tuesday, October 27, 2009

PRIMU di Puncak Santubong 2009

Salam buat keluarga PRIMU..

Wah.. seperti yang semua sedia maklum, PRIMU ada buat Program Tawan Santubong 2009 hari Ahad lepas kan?
Yeahaa... PRIMU dah pun berjaya melakar nama di persada puncak Santubung untuk sesi 2009/2010.

Sedikit komen daripada kami barisan MT dan Exco....:

  1. Program ni sebenarnya bertujuan untuk merapatkan hubungan sesama ahli. Daripada sini, kita dapat melihat team-building dan semangat berpasukan anda semua. Ada yang saling membantu sesama kawan-kawan dan ada pulak yang sibuk bergosip dan menimbulkan masalah...(Opsss yang tu sama-sama renung-renungkan dan selamat beramal..)
  2. Selain tu... program ni juga sebagai satu latihan untuk mencabar fizikal dan mental diri kita sendiri.. kan?kan.? Betul tak?? kalau tak, macam mana Siti Fairus dan Melin yang comel boleh sampai ke puncak.. hehehe.. Kak Chaca pulak terpaksa bekorban semi menjaga korang yang tak dapat naik.. huhu.. (Pasnie jumpa kak chaca ucap terima kasih k.. )Ok.. sambung balik.. hmm.. semuanya terpulang pada kekuatan mental korang.. Siti Fairus siap dapat pow abg Mad lagi sebab berjaya sampai ke puncak.. huhu.. dah sampai ke puncak.. Haa.. Abg Mad.. apa lagi?? haha... kelakarla korang ni.. Chaiyok2..!!
  3. Lagi satu... Kenapa kita buat program ni masa ni..?? Haaa.... kan sekarang kita masing-masing agak stress dengan exam kan??? So, dengan melihat keindahan alah ciptaan Tuhan, sekurang-kurangnya dapat meredakan tekanan anda... dan untuk kecergasan dan kesihatan..!! (macam iklan MILO la pulak..)
Hmm... banyak pulak celoteh kan... oklah.. korang enjoy the pictures.. Moments yang korang semua ciptakan...!! Yeaaaahaaa...!!

Ini Sasaran PRIMU...!! Santubong.., PRIMU dah berjaya menawan Puncakmu..!!

Baru sampai... Posing dulu.. :-)

Siapkan mental dan fizikal.. kita akan menawan puncak lagenda..!

Errk... hmm.. posing dulu? ok la.. hikhik..

Masa ni, PRIMU dah sampai kat Check Point Bukit Puteri..

Suku pendakian... masih maintain.. Syabass..!!

Teruskan Usaha..!! Chaiyok2..!

Cerun yang agak bahaya.. dan mencabar..! PRIMU mampu mengatasinya..!!! Waahh... tepuk tangan untuk diri sendiri..!

Ni check point brapa ek?

Teruskan usaha Audrey dan Zira..!

Dah sampai puncak..!!!! Yeaaayyy...!!!

Wajah-wajah ceria PRIMU di puncak Santubong






Waahh.. seronok yea dah sampai puncak...!






Alamak.. bukan nak fokus kat orang dalam gambar nih.. tapi gambar kat belakang tu.. hehe.. Jamal.. secara tak langsung ter'expose' kat sini.. hehe.. Ini Jamal.. Exco Logistech.

Keindahan ciptaan Tuhan..


Kuching dari Puncak Santubong..


Haaaa..... ni member sape ni ek?? nak join PRIMU jugak ke?? :-)

Haaa... nampaknya ada yang tersenyum-senyum.. kalau ada yang kecik hati sebab gambar-gambar anda tak ada, harap maaflah yea.. Jangan risau, next semester PRIMU ada plan yang lagi gempak..!!! Nantikan..

By the way, janganla senyum aje.. tinggalkan komen anda.. untuk memperbaiki aktiviti PRIMU..
Terima kasih... U all memang BEST...!!!

p/s: thanks to Jamal, Audrey, Zira, Liyana n Rositah .. Coz upload pic santubong ni kat Facebook.. Pihak admin Blogspot PRIMU mengucapkan jutaan terima kasih.. ngeeee :-p

2 comments:

sitifairus_smksp said...

memg best!!!!!...

credit to papa O,abng mad,k.cha2, abng syafiq, kak fara, abg naim, k.debbie and others ahli primu yng laen coz bg moral support 4 fai smpi bleyh naek ke puncak....
very proud to be one of PRIMU's Family...
trharu cgt..ngeeee~~~~

Mel said...

aku tak sampai puncak syira....salah info...sampai bukit puteri sja...

by the way seronok2....first aid hilang...aku yg kena carik n kena soal...better korang carik first aid 2 sampai dapat....

dah tengok pict...kat puncak sibuk bergambar.....tak hairan first aid hilang!!